Az elektroszmog káros hatásai nagyon is valóságosak!

 

Védekezel ellene?

Nem titok, hogy a személyes elektronikus eszközök egyre inkább az életünk szerves részévé válnak. Az általunk elérhető és megosztott információk, a kommunikáció, a hálózati és az üzleti tevékenységeink miatt egyre több időt töltünk a vezeték nélküli és hordozható technológiák között.

De tudtad, hogy ezek az eszközök sugárzást bocsátanak ki, ami káros lehet az emberi testre? A specifikus abszorpciós ráta (SAR) csak a magas rádiófrekvenciás sugárzás hatását védi testünket.

A BioZen az egyetlen olyan technológia a világon, amely kibővíti ezt a védelmet biológiai szinten azáltal, hogy pozitív módon megváltoztatja az alacsony frekvenciájú elektromágneses mezőket.

 Elektromos berendezéseink és a falakban futó elektromos vezetékek is elektroszmogot hoznak létre. Ezek a káros sugárzások gyengíthetik immunrendszerünket, megzavarhatják szervezetünk éjszakai regenerálódását és akár elősegíthetik különféle betegségek kialakulását. Az elektroszmog érzékszerveinkkel nem észlelhető, jelenlétét csak műszeres méréssel tudjuk megállapítani! Okozója lehet migrénnek, gyakori fejfájásnak, ízületi panaszoknak, reggeli derékfájásnak, alvászavaroknak, fülzúgásnak és még számtalan betegségnek. 

2004-ben híres Svéd tudósok először bebizonyították a kapcsolatot a mobiltelefon használat és az agytumor között emberek esetében. A daganat pontosan ott nő ahol a beteg a mobiltelefont tartja. Dr Sheldon Levy elmondta,hogy nem hunyhatunk szemet afölött a tény fölött,hogy milyen nagy kockázatot is jelent a mobiltelefon hosszútávú használata. (forrás:Youtube katt. ide)

Védd magad az innovatív BioZen chip segítségével,mely egy fantasztikus technológia és egyszerűen használható.

Napról napra egyre több időt töltünk a mobiljaink, okos telefonjaink, táblagépeink használatával. Folyamatosan megosztjuk információinkat és kommunikálunk barátainkkal, üzleti partnereinkkel, vagy egyszerűen csak ezeket az eszközöket használjuk szórakozás céljából.

De tudtad azt, hogy ezek az eszközök sugárzást bocsátanak ki, ami káros lehet az emberi test számára?

A törvényesen meghatározott fajlagos abszorpciós ráta (SAR) csak a magas rádiófrekvenciás sugárzás hatását védi. A BioZen az egyetlen olyan technológia a világon, amely kibővíti ezt a védelmet biológiai szinten. Ez lehetséges az alacsony frekvenciájú elektromágneses mezők pozitív megváltoztatásával.

A telefonhívások példáján nézzük meg, hogyan működik

 

 

A telefonhívások alatt kisfrekvenciás elektromágneses mező keletkezik a mobiltelefon közelében. Ez egy váltakozó elektromágneses mező, melynek erőssége folyamatosan változik, mely szüneteket és csúcsokat tartalmaz, amelyeket színátmeneteknek neveznek. Biozen ’szétkeni’ ezeket a csúcsokat olyan sima folyamokká, amelyek az elektromágneses sugárzást tűrhetővé teszik a testünk számára.

Ha most ébredtél rá, mennyire ki vagy te is szolgáltatva az elektroszmog káros hatásainak és tenni akarsz ellene, akkor ne várj tovább! Vedd meg most a kék gombra kattintva!

Ha további érdekességekről és hírekről szeretnél értesülni akkor kattints a képre  és csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

Keressen minket még ma!

Akár vásárolni szeretne, akár csatlakozni egy nagyszerű csapathoz.

Keressen minket még ma! Most! 🙂