Hogy is működnek ezek a dolgok?

Vásároltál már olyan terméket életedben,melynek nagyon örültél mert vágytál rá,és amikor végre a tied lett örömmel mutattad meg mindenkinek mert valamiért fontos volt neked?

Szerintem igen! Lehet,hogy ez egy hanglemez volt,lehet,hogy egy új fülbevaló vagy parfüm,de örömmel számoltál be róla az ismerőseidnek.

Előfordult az,hogy ilyenkor azt kérdezték tőled,hogy hol vetted ezt? Mennyibe kerül? Milyen érzés viselni,hordani,hallgatni ….stb. ??? Esetleg: tudnál nekem is szerezni egyet?

Persze,hogy előfordult! Talán nem is egyszer! Főleg ha olyanról van szó ami üzletben,kereskedésekben nem kapható….

Fogadjunk,hogy lelkesen mondtad: persze,hogy tudok neked is egyet!

Ezekért általában nem járt jutalom,maximum egy köszi,nagyon rendes vagy…..(a vevő oldaláról)

Kapcsolódó kép

Van amikor az interneten szerzel tudomást egy akcióról és rendelsz valamit,de akkor is elmondod valakinek,esetleg több embernek is azt,hogy képzeld mit találtam a neten…….de sajnos ezért se kapsz senkitől egy fityinget sem!

Kapcsolódó kép

Van amikor az ilyen és ehhez hasonló információk láncreakciót indítanak be…egyik mondja a másiknak és elkezdik követni az emberek egymást és így jön valami divatba,lesz belőle trend,de sajnos ezért se kapsz semmit,hiába te vetted meg az első darabot valamiből és utánad még rengetegen azért,mert te elmondtad valakinek,aki szintén megmutatta és elmondta valakinek.

Kapcsolódó kép

Van egy jó hírem!

Ha meg tudod változtatni az életed,akkor meg tudod változtatni a világot is!

Kapcsolódó kép

A World Global Network értékeli és jutalmazza,ha ugyan olyan lelkesen beszélsz az általuk gyártott viszont egy ismerősödtől vásárolt termékről, aminek az lesz az eredménye,hogy lesz aki megkér,hogy segíts neki megrendelni egy ugyan olyan terméket mint amit nálad lát,amit te is használsz és szeretettel beszélsz róla. Persze,hogy most is segíteni fogsz neki és megrendelitek. A különbség a régi történet és ez között,hogy itt már pénzt keresel azzal,hogy beszélsz valamiről ami jó neked! Nem kell eladni! Nem kell ismerősöket rokonokat zaklatni! Osztottál már meg örömödben a facebook-on valamit amit éppen aznap vásároltál vagy ajándékba kaptál és amit már nagyon vártál? Tudtál róla írni pár sort is esetleg? Szinte biztos vagyok benne,hogy igen,mert ebben a világban élünk.Beszélni kell csupán róla! Ugye beszélni tudsz arról amit megvettél és megszerettél?

Mert ezt szeretni fogod,azt most megmondom előre! Most azt gondolod,hogy elkezdem sorolni,hogy miért fogod szeretni,de nem mondok semmit! Megrendeled-használod-megszereted! Ennyi! Majd te elmondod,hogy miért szereted,miben nyújt neked segítséget és azt is elmondod hogy annak akinek éppen mesélsz erről,miért lenne jó?

Van még egy jó hírem!

Az otthonodból is meg tudod ezt csinálni,nem kell felmondani a munkádat,kicsit beszélj róla naponta,szeretettel és lelkesen!Oszd meg másokkal ezt az érzést mint amikor fotókat osztasz meg egy kirándulásról vagy egy jól sikerült ünnepről,rendezvényről. Az emberek ezt észreveszik,lesz aki hamarabb,lesz aki később.

Ahogy észreveszik az emberek,elkezdenek érdeklődni nálad, ez erőt és lendületet ad majd neked aminek köszönhetően napról napra többet tudsz mondani nekik,rutinosabban tudod elmondani hogy neki éppen miért lenne jó és praktikus az a bizonyos termék ami után érdeklődik…..

Van ismét egy jó hírem!

Nem kell újra feltalálnod a kereket!

Kapcsolódó kép

Kitalálták már,ne fáradj vele! Kulcsrakész online értékesítési rendszert kaphatsz a kezedbe ha valóban eldöntöd,hogy SIKERES akarsz lenni,csupán meg kell ismerned hogyan működik. Részese lehetsz egy olyan dinamikus és segítőkész csapatnak amiben tényleg fontos mindenkinek a TE SIKERED!

Van rossz hírem is!

Képtalálat a következőre: „rossz hír,pánik”

Ha döntöttél és érdekelnek a részletek,neked kell megkeresni engem!- Ehhez itt megtalálod az élérhetőségeimet a lap alján.

Vásárolnod kell az induláshoz egy terméket!-Ehhez minden információt megtalálsz a menükben,a termékek leírását,árakat,csomagokat.

Tanulnod kell! Meg kell tanulod ha még nincsen tapasztalatod,hogyan lehetsz sikeres a WGN-nél,ismerned kell a részleteket a termékekről és természetesen az üzlet felépítését,rendszerét,jutalékokat,juttatásokat.-Ehhez szintén megkapsz minden segítséget tőlem és a csapattól.

Dolgoznod kell vele! Munka nélkül nem jön a siker!-Ehhez kapod ha kéred a kulcsrakész rendszert amit tényleg az otthonodból kezelhetsz.

Nem leszel 1 hét alatt milliomos! -Ehhez az én tudásom nem elegendö…..

Miért lehetsz te is SIKERES a WGN-nél?

Mert végig olvastad ezt a bejegyzést,megértetted amit leírtam,örülsz a jó híreknek amit feljebb olvastál,a rossz híreket inkább kihívásnak tekinted és mert felkeresel a megadott élérhetőségeim egyikén!

EBBŐL GONDOLOM,HOGY SIKERES LEHETSZ!

Máris belevágnál? Semmi akadálya,csak kattints a regisztrációs gombra és máris kiválaszthatod az első HELO LX csomagodat.Kapcsolódó kép

Ha további érdekességekről és hírekről szeretnél értesülni akkor kattints a képre  és csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

Képtalálat a következőre: „facebook group”

További kérdések,személyes kapcsolatfelvétel az élérhetőségeimen:

e-mail :  dreamganoderma@gmail.com 

tel: +36 20 2124735……

Ha tetszett amit olvastál akkor megoszthatod itt a lap alján a kis ikonokkal! Köszönöm ha megteszed!

 

Share This